Abiant Uitzendgroep opnieuw twee jaar hoofdsponsor Lycurgus

Foto: Abiant Lycurgus

Abiant Uitzendgroep is opnieuw hoofdsponsor van het eerste herenteam van volleybalvereniging Abiant Lycurgus. Abiant heeft zich voor het tiende en elfde seizoen aan Lycurgus verbonden tot medio 2018.

Daarnaast is Noordlease met ingang van het seizoen 2016/2017 stersponsor van Abiant Lycurgus. De leasemaatschappij uit Groningen is al jaren aan de club verbonden als sponsor.

Voorzitter Mark Boumans is zeer ingenomen: “Het is fijn om met een betrouwbare partner als Abiant de sportieve groei en ontwikkeling verder vorm te geven. Het geeft vertrouwen dat onze huidige hoofdsponsor graag verder wil en topvolleybal in Groningen de komende twee jaar mogelijk maakt.”

“We dragen Lycurgus al jaren een warm hart toe als hoofdsponsor. Door onze naam nog twee jaar te verbinden aan Lycurgus kan de club de continuïteit op hoog niveau in het Noorden waarborgen. We hebben daarbij ervaren dat Lycurgus uitstekende faciliteiten biedt voor het leggen van contacten”, aldus algemeen directeur IJsbrand Havinga.

“De sponsoring van Lycurgus biedt de mogelijkheid om door het bezoeken van de wedstrijden iets extra’s te bieden in de relatie met zowel medewerkers als bedrijven.”

4 nieuwe auto’s

Noordlease gaat Abiant Lycurgus voorzien van vier nieuwe auto’s. De spelers gaan rondrijden in de nieuwe SMART ForFour.

Robert Nienhuis, Algemeen Directeur en mede-eigenaar van Noordlease over de samenwerking: “Noordlease, zoals de naam altijd al heeft aangegeven, is trots op zijn Noordelijke afkomst. Waar we kunnen dragen we het Noorden uit in heel Nederland en sport is daar ook een zeer geschikt medium voor. Zeker op het niveau van het Noordelijke volleybal. We herkennen onszelf in de ambitie van Abiant Lycurgus waar nuchter en hard werken in combinatie met heldere ambitieuze doelen voor goede resultaten borg staan. Sport en bedrijfsleven in het Noorden, een onverslaanbare combinatie.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen