Atte van Haastrecht langer verbonden aan Nic./Alfa-college

Atte van Haastrecht
Atte van Haastrecht
Foto: Nic./Alfa-college

Atte van Haastrecht is ook komend seizoen coach van de juniorenselectie van Nic./Alfa-college a1. Van Haastrecht is sinds de zomer van 2014 actief bij Nic./Alfa-college A1.

Beide partijen hebben onlangs in de tussentijdse evaluaties aangegeven meer dan genoeg perspectief te zien om de aanstelling te verlengen, meldt het bestuur van de Groningse korfbalclub.

Ontwikkeling van talenten

Het bestuur is zeer tevreden met het aanblijven van Van Haastrecht: “Bij het opleiden van talent is continuïteit in begeleiding belangrijk, dus het is mooi dat we de samenwerking voort kunnen zetten. Atte levert een belangrijke bijdrage aan het beter maken van spelers, waarbij het winnen van wedstrijden belangrijk is, maar de ontwikkeling van talenten voorop staat. Als club wil je graag dat je junioren aansluiting vinden bij de hogere seniorenteams en Atte vervult daarin een belangrijke rol.”

Talententrainingen

Naast de coaching van de junioren blijft Van Haastrecht ook een voortrekkersrol vervullen in de succesvolle Talententrainingen van Nic./Alfa-college. Deze trainingen, verzorgd door ervaren toptrainers en -spelers, worden goed bezocht en zijn bedoeld om de korfbaljeugd in stad en regio Groningen van een impuls te voorzien.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen