Politie zoekt getuigen van vijf branden in korte tijd

Foto: Google Maps

De politie onderzoekt vijf branden, die in korte tijd plaatsvonden in dezelfde omgeving in Groningen Noord. Er wordt rekening gehouden met brandstichting, meldt de politie.

De eerste brand was op vrijdag 15 november rond 16.15 uur in een ondergrondse vuilcontainer aan de Eerste Hunzestraat in Groningen. Op zaterdag 16 november rond 20.11 uur stond er een vuilcontainer in de brand op de hoek van de Hamburgerstraat met de Star Numanstraat. Diezelfde avond rond 20.55 uur stond een dixie in de brand aan het Floresplein. Even later, omstreeks 21.40 uur brandde er een papiercontainer in de Semarangstraat.

Vervolgens kwam rond 22.20 uur de melding van een brand in een school aan de Molukkenstraat. Een gedeelte van de school is afgebrand. Collega’s van Forensische Opsporing doen daar vandaag onderzoek.

Camerabeelden

De politie vraagt: Heb je met je telefoon opnames gemaakt van de brand? Deel ze dan met ons via het online tipformulier. Ook komt de politie graag in bezit van beelden die gemaakt zijn met bewakingscamera’s.

Ook vraagt de politie getuigen met informatie te bellen met 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Getuigen gezocht branden Groningen Noord In korte tijd waren er vijf branden in dezelfde omgeving in Groningen Noord….

Geplaatst door Politie Groningen op Zondag 17 november 2019

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen