Opsporing Verzocht: Mishandeling bij Steentilbrug Groningen

Foto: De Redactie

Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan een mishandeling bij de steentilbrug in Groningen.

Een 47-jarige man werd zondag 30 juni rond 7.30 uur door een onbekende man geslagen bij de Steentilbrug en raakte hierdoor zwaargewond. Het slachtoffer liep samen met de verdachte op de Steentilstraat in de richting van de Steentilbrug en werd vervolgens in de omgeving van de brug door de verdachte geslagen.

De 47-jarige viel op de grond en raakte met zijn hoofd een scherpe betonnen rand. Het slachtoffer werd in kritieke toestand met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij volgt een langdurig revalidatietraject. Waarom en door wie het slachtoffer geslagen werd is nog steeds onbekend, meldt de politie.

Beeldmateriaal van de verdachte staat al op politie.nl, maar heeft nog niet geleid tot een oplossing van deze zaak. Daarom zijn beelden van de verdachte te zien in Opsporing Verzocht.

De politie vraagt mensen die weten wie de dader is of andere informatie heeft te bellen met de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of op het algemene nummer 0900-8844. Anoniem kan ook, door te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Opsporing Verzocht is dinsdag 5 november te zien op NPO 1 om 20.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen