Wie herkent deze TT-ganger?

https://www.youtube.com/watch?v=zlIX9SXJ-JM

De politie in Drenthe is op zoek naar een man die misschien iets kan vertellen over de dodelijke mishandeling van een andere man tijdens het TT-weekend in Assen in de nacht van vrijdag 26 juni op zaterdag 27 juni.

Er zijn beelden op YouTube gezet van een bewakingscamera waarop van enige afstand een man in een lichtkleurig shirt met lange mouwen te zien is. Deze man komt ongeveer na 8 seconden in beeld. Zie bovenstaande You Tube beelden.

De politie hoopt dat mensen hem herkennen aan bijvoorbeeld de manier van lopen of bewegen of dat de man zichzelf meldt en informatie heeft over de zaak.

Wat is er gebeurd
In de nacht van vrijdag 26 op zaterdag 27 juni werd omstreeks 02:00 uur op de Groningerstraat in Assen een ernstig gewonde man van 24 uit Assen aangetroffen. Hij werd met zwaar hersenletsel naar het ziekenhuis gebracht, waar hij drie dagen later op dinsdag 30 juni overleed.

Eén dader
De politie is op zoek naar een groep, bestaande uit jonge mannen en vrouwen in de leeftijd tussen de 20 en 30 jaar, die zich waarschijnlijk in de directe omgeving van het incident bevond. Uit onderzoek gaat de politie ervan uit dat de mishandeling is gepleegd door één dader.

Getuigen
De politie is op zoek naar de man die te zien is op de beelden van de bewakingscamera. Deze zien we weglopen in de richting van de Kloekhorststraat.

Herkent u zichzelf? Wij komen graag met u in contact. Of weet u om wie het gaat? Neem dan gratis contact op met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. U kunt natuurlijk ook bellen met de politie in Assen via 0900-8844. U kunt ook anoniem contact opnemen met de Criminele Inlichtingen Eenheid op 088-1671500.

Beeldmateriaal uploaden
Ook is de politie nog steeds op zoek naar mensen die foto’s en/of filmpjes hebben van de omgeving voor, tijdens en na de mishandeling. Misschien heeft u wel beeldmateriaal van de mishandeling zelf.

Door hier te klikken komt u op de site waar het beeldmateriaal geupload kan worden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden