Politie zoekt getuigen van steekincident aan Dr. C. Hofstede de Grootkade

Foto: Google Maps

De politie zoekt getuigen van een steekincident aan de Dr. C. Hofstede de Grootkade vorige week maandag in de stad Groningen. Daarbij raakte een 15-jarige jongen uit Groningen gewond.

De jongen werd vermoedelijk gestoken, waarbij hij gewond raakte aan zijn arm. Het incident vond plaats rond 21.00 uur ’s avonds.

Bij het steekincident waren in ieder geval vier licht- tot donkergetinte mannen bij betrokken, meldt de politie. De dader is vermoedelijk rond de 20 jaar oud, is 1.70 meter lang, heeft een smal postuur en droeg een zwart trainingsjack.

Een van de andere drie jongens droeg een witte trui. De twee andere verdachten hadden volgens de politie een zwart trainingspak aan en hadden krullend haar.

De verdachten renden verschillende kanten op na de steekpartij. Eén van hen zou zijn weggereden in een zwarte auto.

Na het incident spraken agenten met buurtbewoners en werden camerabeelden in beslag genomen. Toch zoekt de politie naar meer getuigen en andere camerabeelden, die kunnen helpen bij het oplossen van de zaak.

De politie vraagt mensen die rond of vlak voor of na 21.00 uur iets gezien of camerabeelden hebben contact op te nemen met telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen