Veel netwerkorganisaties aanwezig bij bijeenkomst Netwerk Noord

Netwerk Noord organiseerde dinsdag 10 september een bijeenkomst voor verschillende Groninger netwerkorganisaties.

Het event, gehouden in het Hitachi Mobility Capital centre was een geslaagde middag. Het doel van de bijeenkomst was volgens initiatiefnemer Arnold Bergsma van Netwerk Noord, dat de organisaties elkaar beter leren kennen, zodat de netwerkorganisaties elkaar kunnen versterken voor ondernemers en het bedrijfsleven.

Groningen kent veel netwerkorganisaties. Tijdens een voorstelrondje had iedere organisatie en ondernemer de kans zich voor te stellen. Van Ikonderneemt.nl tot de NOM, Founded in Groningen, JBN, Talentplus Groningen en nog veel meer organisaties, het was een divers gezelschap.

 

De meeste netwerkorganisaties hebben hetzelfde doel voor ogen, bleek na de voorstelronde. Ondernemers samenbrengen door middel van verschillende activiteiten of hulp bieden bij de opstart van je bedrijf. De organisaties bieden netwerkbijeenkomsten, ondernemersreizen, een spreker over bepaalde thema’s of een bitterballenborrel.

Met netwerken breng je je eigen bedrijf onder de aandacht, ontmoet je andere ondernemers en kan kennis en informatie gedeeld worden.

De missie van Netwerk Noord is ‘werkgelegenheid stimuleren in onze regio en opdrachten laten terechtkomen in ons netwerk’.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden