Bedrijven krijgen bezoek van Groningen Bereikbaar

Foto: Groningen Bereikbaar

Bedrijven en werknemers in Groningen kunnen zich op hun eigen bedrijventerrein laten informeren over de komende, grootschalige werkzaamheden aan weg en spoor. Medewerkers van Groningen Bereikbaar bezoeken tussen 12 en 20 december met een mobiele koffiebar en de nieuwe krant de bedrijventerreinen in de stad.

Zo willen ze bedrijven attenderen op de impact van de werkzaamheden en de mogelijkheden om met maatregelen hinder te beperken.

Op dinsdag 12 december gaf wethouder Paul de Rook het startschot voor deze Roadshow bij Century Autogroep op bedrijvenpark Zuidoost. Directeur Erik Meems van Century ontving daarbij de nieuwste informatiekrant uit handen van Paul de Rook.

“Op deze manier maken we het de ondernemers en hun medewerkers makkelijk om op de hoogte te zijn van de komende werkzaamheden en de verwachte verkeershinder. Zo kunnen ze zich tijdig voorbereiden. Tegelijk horen we zo wat er bij het personeel leeft rond de bereikbaarheid van de stad Groningen.”

Bezoek

Groningen investeert in weg en spoor. Zo staat de stad aan de vooravond van de ombouw van de zuidelijke ringweg. De werkzaamheden zorgen de komende jaren onvermijdelijk voor hinder voor het verkeer.

Groningen Bereikbaar wil het bedrijfsleven hierover informeren, zodat ondernemers met maatregelen de hinder voor hun bedrijf waar mogelijk kunnen beperken.

De data en locaties van de Roadshow staan op www.groningenbereikbaar.nl.

Nieuwe krant Groningen Bereikbaar

De elfde editie van de nieuwste krant van Groningen Bereikbaar wordt de komende dagen huis-aan-huis bezorgd, met daarin veel informatie over projecten, werkzaamheden aan weg en spoor en acties om de stad samen bereikbaar te houden.

De nieuwe krant is ook te lezen op www.groningenbereikbaar.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen