Gezonder-Nederland, het leefstijladviesbureau voor een gezonder en gelukkiger Nederland

Foto: Yentl Westerbaan van Gezonder Nederland.

Bij Gezonder Nederland, het leefstijladviesbureau van Yentl Westerbaan gaat het om gezondheid en geluk.

Yentl Westerbaan, oprichtster van Gezonder-Nederland was in de afgelopen periode genomineerd voor de Libelle STER-verkiezing, deed mee aan de Groningse Ondernemer Challenge en werd gekozen als Ondernemer in het Zonnetje.

Gezonder-Nederland

Hét leefstijladviesbureau is gespecialiseerd in doelen opstellen, behalen en vasthouden. ‘Persoonlijk, eerlijk, betrouwbaar en positiviteit’ zijn de woorden die Gezonder-Nederland omschrijven, aldus Yentl Westerbaan.

Yentl Westerbaan heeft meer dan 10 jaar ervaring als leefstijladviseur en vertelt dat het mooiste aan Gezonder Nederland ‘Resultaten zien bij mensen’ is, zoals meer energie, concentratie of een beter zelfbeeld. Het is een combinatie van ‘gezondheid en geluk’.

Het streven van Gezonder Nederland is volgens Yentl ‘het streven naar een gezonder Nederland’. Ze deelt haar kennis in video’s en blogs en geeft daarnaast advies en coaching op het gebied van gezonde leefstijl. Ook worden drie coachingprogramma’s aangeboden.

Het minimale streven is 500 mensen per jaar gezonder te laten leven.

De drive achter Gezonder Nederland is doorzetten, dat al begon in de kinderjaren van Yentl zelf. Vanaf de basisschool tot aan het oprichten van Gezonder-Nederland was het leren en doorzetten om tot het doel te komen: “Doen waar je gelukkig van wordt”.

De passie voor gezondheid en sport en vooral het helpen van mensen met hun geestelijke en fysieke gezondheid is de basis van Gezonder-Nederland.

Bedrijven

Ook voor bedrijven biedt Gezonder-Nederland verschillende mogelijkheden. Hierbij richt het programma zich op preventie van ziekteverzuim, het verhogen van tevredenheid en productiviteit bij werknemers. Door onderwerpen als voeding, beweging en ontspanning aan bod te laten komen, worden werknemers bewust van wat een duurzame gezonde leefstijl hen oplevert.

De toekomstvisie voor Gezonder-Nederland is het maken van een franchiseconcept met leefstijltrajecten. Het concept kan dan landelijk gebruikt worden ‘om heel Nederland gezonder te krijgen’.

Voor meer informatie: gezonder-nederland.nl

Lees ook:

Yentl Westerbaan van Gezonder-Nederland

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen