Clinic Noord biedt medische hulp bij haarproblemen

Foto: Clinic Noord

Clinic Noord is een nieuwe kliniek in de stad Groningen, waar mensen terecht kunnen voor medische hulp bij haarproblemen. Of het nu gaat om haarverlies of hoofdhuidaandoeningen.

Behandelingen

Behandelingen die geboden worden zijn de Beard Growth Therapy, Hair Growth Therapy, The Molecule Hair Therapy, Hair Filler Therapy en de Led Scalp Therapy.

De Beard Growth Treatment is een oplossing om dunne plaatsen in het baardgebied te behandelen. Oorzaken hiervoor kunnen zijn tekorten aan vitamines, aminozuren en of mineralen. Ook een langdurige ziekte kan een oorzaak zijn, zoals een ingreep of chemokuur en erfelijkheid.

Bij deze behandeling worden de groeifactoren in het baardgebied geĆÆnjecteerd en zorgt er voor dat de bloedcirculatie wordt verbeterd en collageen wordt aangemaakt. Door deze behandeling wordt haaruitval voorkomen en de haargroei van de baard gestimuleerd.

De Hair Growth Therapy gaat haarverlies tegen en stimuleert haargroei. Het is volgens Clinic Noord een effectieve behandelmethode tegen extreme haaruitval en dunner wordend haar als gevolg van hoofdhuidaandoeningen zoals verschillende vormen van alopecia.

De behandeling Molecule Hair Therapy is eveneens om haarverlies tegen te gaan en de haargroei te stimuleren, maar maakt onderscheid in de cocktail waarmee behandeld wordt. De formule is speciaal ontwikkeld om de haarzakjes te stimuleren, te activeren en de haargroei weer goed op gang te brengen.

Een medische en effectieve behandeling tegen hoofdhuidaandoeningen is de Hair Filler Therapy. Deze aandoeningen veroorzaken kaalheid en haaruitval. Na een eerste behandelsessie is te zien dat het haaruitvalproces wordt geremd. Bij de volgende behandelsessies is een versneld haargroeiproces te zien.

Positief effect op haargroei stimulatie heeft de Led Scalp Therapy. Deze pijnloze behandeling is geschikt voor bijna alle huidtypen.

Clinic Noord

De kliniek aan de Protonstraat is een uniek concept in Groningen en staat voor persoonlijke aandacht. Wensen en oplossingen worden besproken tijdens een uitgebreid intake gesprek. Het team volgt voortdurend trainingen en opleidingen en leert nieuwe technologieƫn.

Kijk voor alle informatie: op de facebookpagina of op clinicnoord.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen