Hulp voor vrijetijdssector bij ontwikkeling toeristische activiteiten en arrangementen

Foto: via Provincie Groningen

De provincie Groningen gaat ondernemers in de vrijetijdssector ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Er is een project opgestart om ondernemers te helpen bij het ontwikkelen van toeristische en recreatieve activiteiten en arrangementen in onze provincie.

De provincie Groningen en Nationaal Programma Groningen dragen beide 325.000 bij aan het project dat wordt uitgevoerd door Economic Board Groningen. Het project startte op 1 juni met het doel om het ondernemerschap in de vrijetijdssector te versterken.

Het project ‘Groningen als Bewuste Bestemming impuls Vrijetijdseconomie & Gebiedsontwikkeling┬┤ gaat ondernemers in de vrijetijdssector ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Zo zorgen we voor aantrekkelijke bestemmingen met een samenhangend en herkenbaar aanbod. Groningen als bewuste bestemming. Dat is het streven van het nieuwe project. Vrijetijdseconomie

De provincie ziet kansen voor de Groningse vrijetijdseconomie. Gedeputeerde Mirjam Wulfse: “We weten dat Groningen steeds meer wordt gezien als een aantrekkelijke bestemming door bezoekers met bovengemiddelde interesse voor de combinatie van cultuur, erfgoed en bijzondere landschappen. De Groninger ondernemers in de vrijetijdssector spelen hierbij een belangrijke rol. Met de komst van het team van de vrijetijdsmakelaar kunnen we zorgen dat Groningen in 2030 een belangrijke toeristische bestemming wordt.”

De uitvoeringsorganisatie Economic Board Groningen voert het project vanaf 1 juni uit. Het projectteam bestaat uit programmamanager Michelle Moret, vrijetijdsmakelaar Jenz Verbogt en programmabegeleider Christa Assink. De vrijetijdsmakelaar gaat ondernemers helpen bij het ontwikkelen van toeristische en recreatieve activiteiten en arrangementen in onze provincie.

Provincie Groningen en Economic Board Groningen roepen ondernemers uit de vrijetijdssector in Groningen op actief te participeren in dit laagdrempelige, energieke programma om de provincie Groningen als aantrekkelijke vrijetijdsbestemming te bestendigen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen