Weekendtips #050

Foto: CC BY-SA 3.0/ Wikipedia Commons/ Wutsje

Dit weekend hebbben we Culinaire Verleiding, de bluestour 2016 of gaan we naar Cross Linx. Voor de jeugd is FRIS dit weekend om kennis te maken met het uitgaansleven.

De Culinaire Verleiding

Dit weekend staat Groningen in het teken van lekker eten. De tweede editie van het foodfestival is zaterdag en zondag in Martiniplaza. Lekker eten, proeverijen, workshops, muziek en kindervermaak staat onder andere op het programma.

De openingstijden zijn:
Zaterdag 27 februari van 11:00 uur – 23:00 uur
Zondag 28 februari van 12:00 uur – 22:00 uur

Voor meer informatie: deculinaireverleiding.nl
Lees ook: Foodfestival de Culinaire Verleiding in Groningen

Klein Berlijn

Klein Berlijn, de vintagemarkt is dit keer overdekt en in samenwerking met de Culinaire Verleiding. Op zaterdag 27 en zondag 28 februari kun je na een lekker hapje of drankje weer de leukste vintage van diverse standhouders vinden.

Openingstijden:
zaterdag van 11.00 uur tot 23.00 uur
zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur

Blues Tour 2016

Op 13 locaties in de binnenstad van Groningen is het genieten van blues(rock) door bands en acts. De optredens zijn 21.30 uur tot 01.00 uur.

Voor meer informatie: bluestourgroningen.nl
Lees ook: Blues Tour Groningen 2016

Cross-Linx

Het festival Cross-linx vindt zondag 28 februari plaats. Cross-linx is een gevarieerde avond vol onverwachte verbindingen tussen gecomponeerde ‘nieuwe’ muziek en artiesten uit de avant- garde popscene. Het festival presenteert het muzikale avontuur op onverwachte plekken binnen de concertzaal.
De aanvang is om 15.00 uur in de Oosterpoort. Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl.
Lees ook: Programma Cross-linx compleet: grootste line-up ooit

FRIS in Huize Maas

In Huize Maas vindt zondag van 19.30 uur tot 00.30 uur een Fris feest plaats. De FRIS party biedt jongeren van 12 tot en met 16 jaar een verantwoorde kennismaking met het uitgaansleven. Er zijn onder andere optredens van Jasha Rudge & Dioni, Geano Vayn, Jamiro Ligna en anderen. Deze avond wordt geen alcohol gekeken, maar Frisdrank. Voor meer informatie: huizemaas.nl

Krokus Kriebels in Groningse theaters

Tijdens de voorjaarsvakantie van 26 februari tot en met 5 maart is er veel jeugdtheater te zien onder de noemer “Krokus Kriebels” in de Stadsschouwburg, de Oosterpoort en het Grand Theatre. Er zijn volop kindervoorstellingen te zien, zoals onder andere “Expeditie Peter Pan, De PindakaasPrins, Bezoek voor Beer, Maarten de Meeuw, Freddie en de Worstenkoning en een door Edwin Rutten voor kinderen bewerkte versie van de Mattheus Passie”. Rondom de voorstellingen worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd.
Voor meer informatie: de-oosterpoort.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen