Wereldkeuken Taste and Flavor in Reitdiephaven heropent de deuren

Bij Taste and Flavor, het restaurant met wereldkeuken in de Groningse wijk Reitdiephaven gaat men op culinaire wereldreis.

In het restaurant waant iedereen – van jong tot oud, met z’n tweeën of met een groep – zich in een andere wereld. Vele variaties en verse producten worden geboden. Italiaans, Japans, Vietnamees, Thais, Chinees, Amerikaans, Nederlands en veel meer. Voor iedereen is er wat wils.

Van vis en sushi, tot een saladebuffet, een warm buffet met meer dan 40 gerechten. Life cooking bij meerdere keukens, teppanyaki, houtskool barbecue en pizza en wokken met verse ingrediënten.

Na heerlijk te hebben genoten van al het eten kan men nog nagenieten van een uitgebreide patisseriebuffet met toetjes, vers fruit, 18 smaken ijs, twee chocoladefonteinen en slagroom, snoepjes, te veel om op te noemen.

Ook voor kinderen is er keuze van patat en frikandellen tot poffertjes, ijs en een suikerspin. Ook is er een speciale speelhoek met verschillende activiteiten voor de kinderen. Deze kinderhoek is tijdens de gedwongen sluitingen van de lockdown compleet vernieuwd.

Met een uitzicht op de mooie jachthaven Reitdiep kan iedereen genieten van een lekker avondje uit.

De wereldkeuken, Taste and Flavor heropent deze donderdag 1 juli weer de deuren. Na een moeilijk coronajaar waarin het restaurant sinds 15 oktober vorig jaar gedwongen was de deuren te sluiten, heeft het restaurant zin om alle bezoekers weer te ontvangen.

Kijk voor meer informatie: www.tasteandflavor.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen