Stem online voor de 15e Provinciale Vrijwilligersprijs

Een van de genomineerden: De Eeterie in het Dok in Groningen
Een van de genomineerden: De Eeterie in het Dok in Groningen
Foto: De Redactie

Welke organisatie verdient de Provinciale Vrijwilligersprijs 2015? De genomineerden zijn bekend. Er kan online gestemd worden via www.provinciegroningen.nl op de genomineerden.

Uit alle aanmeldingen zijn zes organisaties geselecteerd. De winnaars uit de categorieƫn Jeugd, Leefbaarheid en Zorg ontvangen ieder een cheque van 3.000 euro.

De genomineerden zijn:

  • Categorie Jeugd: Jeugdsoos De Boerderij in Onstwedde en Jongerencentrum Express in Uithuizen;
  • Categorie Leefbaarheid: Wijkcentrum Het Dok (de Eeterie) in Groningen en de vrijwilligers van Stichting Groninger Kerken;
  • Categorie Zorg: ReumActief Stadskanaal en het AlzheimercafĆ© in Hoogezand.

Provinciale Vrijwilligersprijs
Met de Provinciale Vrijwilligersprijs, die gedeputeerde Eelco Eikenaar op maandag 7 december 2015 uitreikt, laat de provincie haar waardering zien voor het vele vrijwilligerswerk in Stad en Ommeland.

Stemmen
Iedereen kan stemmen van 20 oktober tot en met 1 november via www.provinciegroningen.nl. Daar leest u meer over de genomineerden. U helpt met uw stem de jury de juiste keuze te maken.Daarna beslist de jury welke organisaties de prijs krijgen. De prijsuitreiking is op maandag 7 december tijdens een feestelijke bijeenkomst in het provinciehuis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen