Groningen City Club bezorgt 150 kinderen (en ouders) een onvergetelijke dag

Foto: De Redactie

De Groningen City Club bezorgt (GCC) zaterdag 150 kinderen en hun ouders een onvergetelijke dag.

Dat de feestmaanden voor alle kinderen speciaal moeten zijn en dat dit helaas niet voor iedereen is weggelegd, wordt vaak vergeten. De Groningen City Club organiseert daarom in samenwerking met bioscoop Kinepolis Euroborg, Jumbo Foodmarkt Groningen, FC Groningen, Marketing Groningen en Van Delft Pepernotenfabriek deze speciale dag voor een groot aantal kinderen uit Groningen voor wie financieel deelname aan dergelijke activiteiten vaak niet haalbaar is.

De kinderen en hun ouders gaan met bussen naar Bioscoop Kinepolis Euroborg en krijgen daar een leuke animatiefilm te zien. Vervolgens staat er nog meer op de planning, maar het exacte programma van deze dag is voor de kinderen (en hun ouders) nog een verrassing.

De gezinnen zijn verbonden aan Quiet en de stadjerspas in Groningen. Bioscoop Kinepolis Euroborg, Jumbo Foodmarkt Groningen, FC Groningen, Marketing Groningen en Van Delft Pepernotenfabriek stellen producten, locaties en medewerkers beschikbaar om voor hen een onvergetelijke dag te organiseren.

Quiet Groningen zet zich in voor mensen in armoedesituaties in Groningen. Zij brengen armoede onder de aandacht door en willen door middel van kleine inspanningen mensen het gevoel geven dat ze gezien en gehoord worden en dat er begrip is voor hun problemen. Naast het aanbieden van verschillende producten en diensten, zorgen zij er ook voor dat deelname aan culturele activiteiten mogelijk gemaakt wordt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen