Bloemsingel bij Vrydemalaan dicht

Foto: Google Maps

De Bloemsingel is sinds zaterdag 9 november in beide richtingen afgesloten ter hoogte van de Vrydemalaan tot vrijdag 29 november 16.00 uur. De afsluiting is vanwege werkzaamheden aan het riool.

Het verkeer wordt omgeleid, maar het voetpad blijft open. Fietsers mogen ook langs de werkzaamheden, maar moeten afstappen.

Ook hebben de werkzaamheden gevolgen voor het busverkeer. Een aantal bussen moet een aangepaste route rijden en bushaltes op de Bloemsingel zijn verplaatst.

Wijzigingen voor busreizigers

Halte UMCG Noord wordt verplaatst naar de hoek van de Oostersingel. Dit geldt voor de lijnen 2, 3, 4, 163 en 171.
Voor lijn 1 wordt verwezen naar de halte Grote Markt. Door de omleiding van lijn 1 komt ook de halte Pijpstraat richting Hoofdstation te vervallen. Alternatief hiervoor is de halte Noorderplantsoen.

De omleidingen van de lijnen 3, 4 en 163 hebben tot gevolg dat de halte Wouter van Doeverenplein richting UMCG komt te vervallen. Alternatief hiervoor is de halte Zaagmuldersbrug.

Boterdiepgarage

De ingang van de Boterdiepgarage aan de Bloemsingel is van zaterdag 9 november tot vrijdag 15 november afgesloten. De parkeergarage is wel bereikbaar vanaf het Boterdiep.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen