GaragePark komt naar Groningen

Foto: Garagepark Groningen

De 26e Garagepark van Nederland komt in Groningen. GaragePark Groningen, de veiligste garageboxen van Nederland, gaat 51 garageboxen tellen in 3 verschillende formaten. De boxen bevinden zich op de begane grond. De bouw van het park zal in 2020 van start gaan.

GaragePark ontwikkelt sinds 2007 terreinen met garageboxen die door ondernemende mensen gebruikt worden als zeer veilige opslagruimte, werkruimte, klusruimte of bedrijfsruimte. De garageboxen zijn zowel te koop als te huur en variëren van 21m2 tot 29m2, waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt.

Compleet concept

De boxen die Garagepark biedt zijn ideaal voor onder andere ZZP’ers en ondernemers die met hun handen werken of voor opslag. Zoals voor onder andere een klusser, meubelmaker, installateur, maar ook schilders, hoveniers en stukadoors die hun gereedschappen en materialen op een veilige plek willen opslaan, webshop eigenaren die hun voorraad stallen of horeca ondernemers die hun terras in de winter willen opslaan. Zowel overdag als ‘s avonds én in het weekend is er bedrijvigheid te vinden doordat eigenaren en huurders 24/7 het park op kunnen.

Het park heeft een sanitaire voorziening en ondernemers krijgen een eigen brievenbus op het park. Met dit soort faciliteiten wil GaragePark ook de groeiende zzp’er aantrekken die niet meer vanuit huis wil werken.

Uitstekende veiligheid

GaragePark heeft veiligheid zeer hoog in het vaandel staan. Met een individueel brand- en inbraakalarm per box en scherpe veiligheidsmaatregelen op het park zoals een uitgekiend lichtplan en camerabewaking, wordt inbraak bijna onmogelijk gemaakt. Dit in tegenstelling tot garageboxen in woonwijken die vaak slachtoffer zijn van inbraak. Alle beveiligingsmaatregelen zijn BORG-2 gecertificeerd.

Over GaragePark Groningen

GaragePark Groningen wordt gebouwd aan de Verlengde Bremenweg 29 op bedrijventerrein Eemspoort, gesitueerd in het zuidoosten van de stad Groningen. Dit bedrijventerrein bevindt zich aan de ringweg N28 en de rijksweg A7. Door de ligging nabij de op- en afrit van de Ringweg is de bereikbaarheid zeer goed.

Voor meer informatie over het kopen, huren of beleggen in garageboxen van GaragePark Groningen: www.GaragePark.nl/Groningen of je kunt bellen naar 085 – 20 83 162.

 

(Bron: ingezonden bericht)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen