Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Hoogkerk heropend

Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves

Albert Heijn Hoogkerk in Hoogkerk is na een ingrijpende verbouwing heropend. De winkel is fors groter en heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. De winkel heeft de nieuwste technische snufjes. Het is de komende tijd feest in de winkel met een Prijzenfestival en diverse proeverijen.

“Het is supermooi geworden!” zegt supermarktmanager Kornelis Afman trots. “Onze klanten zijn erg te spreken over de hypermoderne winkel en het extra grote versaanbod.”

De vernieuwde supermarkt heeft een volledig nieuwe entree, dichterbij de parkeerplaats, en zelfs een “huiskamer”, een knusse zithoek waar klanten even koffie kunnen drinken en de kinderen kunnen spelen.

Het assortiment is flink uitgebreid. Tijdens de openingsdagen is het feest met een kok die hapjes maakt om te proeven en het Prijzenfestival. “Het Prijzenfestival duurt zelfs anderhalve week.” zegt Kornelis Afman. “Klanten die boodschappen doen vanaf €25 mogen draaien aan het rad van fortuin en winnen altijd wat!”

Dry Misting

Al bij binnenkomst word je verrast met een wereld van verse groenten en fruit die met ‘dry misting’, een fijne verneveling van water, langer vers blijven. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan gemakkelijker dan ooit dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Ook kan je zelf diverse soorten snoepgroente scheppen en je eigen kruiden knippen, zoveel of zo weinig als je nodig hebt.

Borrelplanken

Uit de eigen ovens komen heerlijk geurend brood en broodjes. Bij de bakkerij vinden klanten verder lekkere taarten en taartjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Ook kunnen klanten vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Ook zijn er diverse lokale producten te vinden zoals Knol’s Koek, droge worst uit Groningen en Klasse Noten.

Technische snufjes

“Naast dat we geen gas meer gebruiken door de warmte-terugwininstallatie, hebben we meer technische innovatieve snufjes,” zegt Kornelis Afman.

“Zo hebben we elektronische schapkaartjes. Hiermee kunnen we sneller inspelen op veranderingen in het assortiment. En we hebben nu ook zelfscanning, waardoor het afrekenen een stuk sneller gaat.” De klant kan zelf de producten scannen, bij de zelfscankassa of in de winkel met de handscanner of de mobiele telefoon. Speciaal voor het zelfscannen heeft Albert Heijn Hoogkerk een speciale shopper met brede bodem laten maken.

Openingstijden

Albert Heijn Hoogkerk is nu van maandag tot en met zaterdag tot 21:00 uur open. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en op zondag van 12:00 tot 20:00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden