Afsluitingen rond knooppunt Westerbroek

Foto: Google Maps

Sinds september dit jaar wordt gewerkt aan de uitbreiding van het knooppunt Westerbroek, zodat het in de toekomst meer verkeer kan verwerken. Knooppunt Westerbroek ligt aan de A7, in de richting van Hoogezand. Autoverkeer kan via dit knooppunt vanaf de A7 op de Europaweg komen, of omgekeerd. Dit deel van de Europaweg staat ook wel bekend als de ‘oude A7’.

Bij knooppunt Westerbroek liggen aan beide zijden van de A7 rotondes. Langs deze rotondes komen bypasses, waardoor verschillende verkeersstromen worden gescheiden. Ook komen er extra rijstroken op de toeleidende wegen.

Voor het autoverkeer zijn in verschillende fases afsluitingen voor autoverkeer op en rond het knooppunt Westerbroek, aan de oostzijde van de stad Groningen.

Afsluitingen

  • Vanaf dinsdag 22 oktober 6.00 uur is de toerit vanaf knooppunt Westerbroek naar de N7 richting Euvelgunne afgesloten. Deze afsluiting duurt tot en met vrijdagavond 29 november 22.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via het Europaplein.
  • Van vrijdag 8 november 22.00 uur tot maandagochtend 11 november 6.00 uur is knoop Westerbroek (Europaweg) in beide richtingen afgesloten.
  • Afrit 39 op de N7 vanuit de noordelijke richting naar de Europaweg is afgesloten van maandag 11 november 6.00 uur tot vrijdag 29 november 22.00 uur.
  • In het weekend van vrijdag 29 november 22.00 uur tot maandag 2 december 6.00 uur is het knooppunt Westerbroek (Europaweg) opnieuw in beide richtingen afgesloten.

Sinds maandag 9 september 07.00 uur is fietspad, de Parallelweg Euvelgunnerweg afgesloten. De stremming is tot zondag 1 december 22.00 uur.

Kijk voor meer informatie: groningenbereikbaar.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen