Gastvrijheidsacties in en rondom stad Groningen

Foto: Marketing Groningen

Mensen die een bezoek aan Groningen brengen deze zomervakantie worden welkom geheten door ondernemers uit de stad met ludieke gastvrijheidsacties. Deze charme-acties op P+R-terreinen, stations en in de binnenstad zijn een extra gebaar van gastvrijheid, waarmee de betrokken partijen duidelijk willen maken dat bezoekers zeer welkom zijn in Groningen, ondanks de maatregelen aan weg en spoor.

Muziek en gratis banden op spanning

De eerste gastvrijheidsactie vond zaterdag 13 juli plaats op de P+R van Haren en Hoogkerk. P+R-gebruikers werden verwelkomd door live muziek, een Rad van Fortuin en banden werden gratis op de juiste spanning gebracht. Bezoekers reisden vervolgens comfortabel met de bus naar de binnenstad van Groningen.

Groningen meest gastvrije stad 2021

De gastvrijheidsacties komen voort uit de ideeën van de gastvrijheidsambassadeurs, een groep van horeca- en retail ondernemers uit de stad. De acties vinden nog de gehele zomer plaats en dragen bij aan het uiteindelijke doel: Groningen meest gastvrije stad in 2021.

Het programma wordt ondersteunt door het Fonds ondernemend Groningen, gemeente Groningen en Groningen Bereikbaar en wordt aangejaagd door Marketing Groningen. Ook Koninklijke Horeca Nederland en de vier Groningse bedrijventerreinen zijn samenwerkingspartners in het programma.

Ondernemers uit de stad Groningen met ideeën voor dit programma kunnen contact opnemen met Erwin Mulder via [email protected]

'

Reacties

article
855200
Gastvrijheidsacties in en rondom stad Groningen
Mensen die een bezoek aan Groningen brengen deze zomervakantie worden welkom geheten door ondernemers uit
https://groningen.nieuws.nl/nieuws/855200/gastvrijheidsacties-in-en-rondom-stad-groningen/
2019-07-17T10:45:33+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2019/07/16154359/Gastvrijheidsacties-1-1.jpg
Nieuws