Inloopavond werkzaamheden N361 tussen Groningen en Adorp

Foto: Google Maps

In dorpshuis Artharpe in Adorp wordt dinsdag 18 juni een inloopbijeenkomst gehouden over de voor de zomer geplande werkzaamheden aan de provinciale weg N361 tussen Groningen en Adorp.

Groot onderhoud

Tussen 15 juli en 23 augustus vindt er groot onderhoud plaats aan de N361 tussen de Boterdiepbrug in Groningen en de Munnikeweg tussen Adorp en Sauwerd.

Adorp wordt opnieuw ingericht, zodat het een echte dorpskern wordt.

Tijdens de inloopbijeenkomst vertellen aannemer KWS Infra Leek en de provincie Groningen welke hinder er tijdens de werkzaamheden te verwachten is en hoe de omgeving bereikbaar is.

De bijeenkomst in dorpshuis Artharpe duurt van 17.00 tot 20.00 uur.

Sauwerd en Fietsroute Plus

Maandag 1 juli volgt een bijeenkomst over de stand van zaken vn de werkzaamheden aan het meer noordelijk deel van de N361. Deze bijeenkomst is bedoeld voor inwoners tussen de Munnikeweg (tussen Adorp en Sauwerd) en Winsum.

Omdat zij ook direct gevolgen ondervinden van de stremming van het deel rond Adorp, krijgen ze hier ook informatie over. Mensen die wonen of werken in het gebied boven de Munnikeweg moeten een andere route nemen maar kunnen te allen tijde op de plaats van bestemming komen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen