SMS-alert informeert bij uitloop werkzaamheden Ring Zuid

Foto: Archief De Redactie

Vanaf deze week kunnen omwonenden van de zuidelijke ringweg zich aanmelden voor een SMS-alert. Wie zich aanmeldt, krijgt een sms’je wanneer werkzaamheden in het deelgebied uitlopen, meldt Aanpak Ring Zuid.

Abonnees op deze gratis service ontvangen een sms op hun mobiele telefoon met informatie over de uitloop. Ook als zich een calamiteit voordoet worden omwonenden snel geïnformeerd via het SMS-alert.

SMS-alert is een aanvulling op verstuurde brieven aan de omwonenden om te informeren over de werkzaamheden voor het project Aanpak Ring Zuid.

In de brief aan omwonenden staat bijvoorbeeld dat de werkzaamheden op een bepaalde dag duren tot 19.00 uur, maar gedurende de dag blijkt dat er doorgewerkt moet worden tot 22.00 uur. Om in deze situaties omwonenden goed en snel te kunnen informeren is een SMS-alert in het leven geroepen.

Aan- en afmelden

Aanmelden voor de SMS-alert kan hier. Voor ieder deelgebied rond de bouw van de nieuwe ring zuid is een aparte SMS service. Het is niet mogelijk om op de sms te reageren, maar vragen kunnen gemaild worden aan [email protected].

'

Reacties

article
836478
SMS-alert informeert bij uitloop werkzaamheden Ring Zuid
Vanaf deze week kunnen omwonenden van de zuidelijke ringweg zich aanmelden voor een SMS-alert. Wie
https://groningen.nieuws.nl/nieuws/836478/sms-alert-informeert-bij-uitloop-werkzaamheden-ring-zuid/
2019-06-12T12:45:04+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2019/06/11193709/werkzaamheden-tijdelijke-ring-zuid-richting-Hoogezand-1.jpg
Nieuws