Groningse Chantal Kuipers loopt voor Stichting Strijd Tegen Misbruik

Chantal Kuipers.
Foto: © Peter Denekamp

Tweehonderd kilometer lopen in vier dagen voor het goede doel Stichting Strijd Tegen Misbruik. Chantal Kuipers uit Groningen gaat zich hiervoor inzetten tijdens de Nijmeegse vierdaagse.

De stichting zet zich in om kinderen die seksueel misbruikt zijn een steuntje in de rug te geven.

Misbruik

“Het misbruik heeft zelfs nu nog een grote impact op mijn leven. In de relaties die ik aanga of met de mensen met wie ik omga. Ik wantrouw iedereen die aardig tegen mij of mijn kinderen doet.”

Chantal Kuipers vertelt waarom ze het belangrijk vindt om zich in te zetten voor deze stichting. “Het is een kleine stichting afhankelijk van donaties. Geen grote organisatie waar het geld naar de directie gaat. Maar ouders van wie het kind zelf ook werd misbruikt. Als ik iemand een warm hart toedraag is het deze stichting. Daarnaast is het een goede afsluiter voor mezelf en een motivatie om door te zetten. Eigenlijk heb ik een hekel aan wandelen”, aldus Kuipers.

Doneren

De Nijmeegse Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen. De tweede week van juli zullen de lopers beginnen aan de tocht.

Mensen die de Groningse een hart onder de riem willen steken kunnen een bijdrage leveren via https://www.devierdaagsesponsorloop.nl

Voor meer informatie over de stichting kan worden gekeken op www.strijdtegenmisbruik. Of Chantal het gaat halen is te vinden op de chantalkuipers.nl

'

Reacties

article
836194
Groningse Chantal Kuipers loopt voor Stichting Strijd Tegen Misbruik
Tweehonderd kilometer lopen in vier dagen voor het goede doel Stichting Strijd Tegen Misbruik. Chantal
https://groningen.nieuws.nl/nieuws/836194/groningse-chantal-kuipers-loopt-voor-stichting-strijd-tegen-misbruik/
2019-06-11T14:25:34+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2019/06/11115742/Chantal-Kuipers2-%40-Peter-Denekamp.jpg
Nieuws