Fiets met Hanzestudenten mee tegen kanker

Foto: Hanzehogeschool Groningen

Studenten, Sterre van Woerden en Emily Jousma, van de driejarige opleiding Bedrijfskunde van de Hanzehogeschool Groningen, organiseren zondag 19 mei een fietstocht tegen kanker door het Hogeland van Groningen.

Sterre en Emily hopen zoveel mogelijk geld in te zamelen waarmee onderzoek wordt ondersteund en het welzijn van patiënten met kanker wordt bevorderd.

Het doel is het genereren van sponsoring en publiciteit voor het Hamelhuys. Het Hamelhuys is een inloophuis in voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten in Groningen.

De fietstocht op initiatief van de twee studenten Bedrijfskunde wordt georganiseerd samen met het UMCG Kanker Researchfonds en het Hamelhuys.

Iedereen kan bijdragen

Er is een route van 20 kilometer uitgezet in het Hogeland van Groningen. De fietstocht start zondag 19 mei om 11.00 uur in Aduard. Iedereen die een bijdrage wil leveren kan meefietsen. Het doel is om zoveel mogelijk (gesponsorde) rondjes te fietsen langs de uitgestippelde route. De fietstocht eindigt om 16.00 uur.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich via [email protected] of www.geef.nl inschrijven voor deelname. Deelnemers betalen € 12,50 per persoon of 40 euro voor een gezinskaart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen