Muzikale workshops over improvisatie bij VRIJDAG

Foto: © Sjoerd Knol

Bij VRIJDAG zijn woensdag 6 maart en zaterdag 9 maart muzikale workshops over improvisatie.

Jongeren maken samen met studenten van het Prins Claus Conservatorium muzikale games en onder leiding van Jan Kuiper, Digmon Roovers en Thom Brouwer kan iedereen leren improviseren.

De Zen en onzin van improvisatie

Tijdens de workshop De Zen en onzin van improvisatie op 6 maart leren deelnemers op een toegankelijke manier hoe improvisatie werkt en hoe je het kunt leren. Hierbij staat de gitaar centraal, maar kunnen alle instrumenten meedoen. De workshop (voor alle leeftijden) is van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Sint Jansstraat 7. Entree: €10 (gratis voor leerlingen bij VRIJDAG met een Muziekpakket)

Nieuwe muziek maken en improvisatie

Voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar is er op zaterdag 9 maart een dag vol workshops over nieuwe muziek maken en improvisatie. De workshops zijn ontwikkeld door studenten uit het derde jaar van de afdeling Klassieke Muziek van het Prins Claus Conservatorium.

Samen met andere jongeren doen deelnemers mee aan muzikale games en wordt toegewerkt naar kleine performances. Iedereen die één jaar of langer een instrument bespeeld is welkom! Deelname is gratis. De workshops zijn van 10.00 uur tot 16.00 uur. Locatie: VRIJDAG, Sint Jansstraat 7 in Groningen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen