Open Jazzsessies bij VRIJDAG

Foto: Zoltan Acs

VRIJDAG, het huis van de Amateurkunst, organiseert maandag 25 en donderdag 28 februari open jazzsessies. De sessies staan onder leiding van Bert van Erk en Harry van Lier.

De open jazzsessies zijn laagdrempelig van opzet waardoor iedereen mee kan doen. ‘Iedere bezoeker, ongeacht leeftijd, niveau of invalshoek, is welkom om mee te spelen of zingen’, aldus Timon Abels, muziekprogrammeur bij VRIJDAG.

Betrekkelijk eenvoudig traditioneel jazzrepertoire is het uitgangspunt, maar het muzikale initiatief wordt zoveel mogelijk aan de deelnemers overgelaten. De sessies zijn open voor alle instrumenten en drums, piano, versterkers en zanginstallatie zijn aanwezig.

De open jazzsessie wordt maandag 25 februari van 21.00 tot 23.00 uur begeleid door Bert van Erk. Op de donderdagavond 28 februari van 20.30 tot 22.30 uur fungeert het workshopcombo So What als basisband. De algehele leiding is in handen van Harry van Lier. .

Elke maandavond en laatste donderdag van de maand (met uitzondering van vakanties) zijn er open jazzsessies in het VRIJDAGcafé. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis.

Locatie

Vrijdag, Sint Jansstraat 7 in Groningen

Voor meer informatie bijvrijdag.nl/jazz.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen