Cissy Joan releast nieuwe single ‘Wat Is Liefde’

Cissy Joan.
Foto: © Urban House Groningen

De Groningse Cissy Joan releast vandaag, vrijdag 1 februari haar nieuwe single ‘Wat Is Liefde’.

In haar nieuwe muziek combineert Cissy Joan haar skills als spoken word artiest en zangeres. ‘Wat Is Liefde’, geproduceerd door Drico, is de eerste single van Cissy Joan afkomstig uit de theatersolo ‘Level Up’.

Level Up

Het Nederlandstalige nummer komt uit haar theatershow ‘Level Up’. De show is gemaakt onder begeleiding van productiehuis Urban House Groningen en gemaakt ter gelegenheid van het Urban Sources festival dat in december plaatsvond in het Grand Theatre.

‘Terug- en vooruitblik van een ambitieuze jonge vrouw. Ze struikelde over beren op de weg, maakte er teddyberen van, knuffelde ze en zette door.’

De solo is ontvangen als een open, kwetsbaar doch krachtige performance en bevat spoken word, storytelling en zang.

Cissy Joan

Cissy Joan is zangeres, spoken word artiest en presentatrice. Ze heeft de Academie voor Popcultuur aan de Hanzehogeschool Groningen afgerond en jarenlang deel uitgemaakt van de Poetry Circle.

Ze bracht een EP en diverse singles uit, was in 2017 spoken word columniste bij RTV Noord en toerde door Nederland en België met de Poëziebus.

Cissy Joan is binnen Urban House Groningen werkzaam als artiest (performances, teksten op maat), host en medewerker spoken word en zang (workshops, programmering, organisatie).​

Reacties

article
774605
Cissy Joan releast nieuwe single 'Wat Is Liefde'
De Groningse Cissy Joan releast vandaag, vrijdag 1 februari haar nieuwe single ‘Wat Is Liefde’.
https://groningen.nieuws.nl/nieuws/774605/cissy-joan-releast-nieuwe-single-wat-is-liefde/
2019-02-01T16:40:46+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2019/02/01114630/Cissy-Joan-Urban-House-Groningen.jpg
Nieuws