ABN AMRO kantoor Groningen Eikenlaan gaat sluiten

Foto: Google Maps

Het ABN AMRO kantoor in Groningen in Winkelcentrum Paddepoel aan de Eikenlaan sluit per 17 mei 2019. Dat meldt de ABN AMRO.

Dit komt omdat steeds minder klanten het kantoor bezoeken en vaker hun bankzaken online regelen. Ook groeit de populariteit van Beeldbankieren. Dat is een persoonlijk, online videogesprek over financiële zaken.

Grote Markt

De medewerkers van het kantoor Groningen Eikenlaan gaan aan het werk in een ander ABN AMRO kantoor. De huur van het pand is opgezegd. Klanten kunnen voortaan terecht in het kantoor aan de Grote Markt 22 in Groningen.

Klanten vinden het voor hen dichtstbijzijnde kantoor op de website van ABN AMRO of ze kunnen bellen naar het informatienummer 0900-0024.

Bij de kantoren zijn geldautomaten voor geldopnamen- en stortingen, en sealbagautomaten. Voor het vinden van de dichtstbijzijnde geld- en sealbagautomaat kunnen klanten eveneens terecht op de website van ABN AMRO.

Klanten van het kantoor in Groningen ontvangen bovendien een uitnodiging om in één van de andere vestigingen van ABN AMRO ondersteuning bij het online bankieren te krijgen.

Financiële zorgcoach voor oudere en minder mobiele klanten

Oudere en minder mobiele klanten die extra ondersteuning nodig hebben bij hun bankzaken kunnen terecht bij de financiële zorgcoach. Die helpt onder andere bij het in de eigen omgeving leren omgaan met Internet en Mobiel Bankieren.

Bovendien kan de financiële zorgcoach helpen op momenten dat oudere en minder mobiele klanten behoefte hebben aan ondersteuning bij het nemen en praktisch organiseren van financiële beslissingen. Dat is bijvoorbeeld bij het op orde brengen van rekeningen of advies tegen financieel misbruik. De financiële zorgcoach van ABN AMRO in Groningen en omgeving is te bereiken via het algemene nummer van ABN AMRO.

Reacties

article
774369
ABN AMRO kantoor Groningen Eikenlaan gaat sluiten
Het ABN AMRO kantoor in Groningen in Winkelcentrum Paddepoel aan de Eikenlaan sluit per 17
https://groningen.nieuws.nl/nieuws/774369/abn-amro-kantoor-groningen-eikenlaan-gaat-sluiten/
2019-02-01T10:40:18+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2019/01/31200318/ABN-AMRO-eikenlaan-paddepoel1.jpg
Nieuws