Maandag heien van palen draagconstructie A28 bij Brailleweg

Foto: Google Maps

Het heien van palen langs de A28, ter hoogte van de Brailleweg staat gepland op maandag 28 januaril. Dit gaat leiden tot geluidsoverlast in de omgeving, meldt Aanpak Ring Zuid.

De werkzaamheden vinden plaats vanaf ongeveer 15.00 uur tot 22.00 uur. Het heien is nodig voor het plaatsen van een nieuwe draagconstructie voor verkeersborden boven de A28. Als de heiwerkzaamheden om 22.00 nog niet zijn afgerond, is een uitloop mogelijk tot uiterlijk 00.00 uur.

Mocht er maandag door onvoorziene omstandigheden niet geheid kunnen worden, dan worden de werkzaamheden verplaatst naar dinsdag 29 januari.

Voor de vervolgwerkzaamheden wordt de A28-afrit Groningen-Centrum op maandagavond vanaf 22.00 uur tot 6.00 uur de volgende ochtend afgesloten voor verkeer vanuit de richting Assen. Het verkeer wordt omgeleid.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan zowel bij de zuidelijke ringweg (A7/N7) als bij de A28 uit het verwijderen en plaatsen van draagconstructies voor de verkeersborden. Dit gebeurt ter voorbereiding op het in gebruik nemen van tijdelijke wegen.

De werkzaamheden moeten deels in de avonduren worden uitgevoerd in verband met de veiligheid voor het verkeer en van onze medewerkers.

Mensen die geluidsoverlast ervaren kunnen gratis oordopjes afhalen in het informatiecentrum Paviljoen Ring Zuid.

Afsluitingen toe- en afritten

Op de A28, ter hoogte van de Brailleweg, worden twee draagconstructies voor verkeersborden verwijderd en één draagconstructie opnieuw geplaatst. De werkzaamheden zijn gepland in de periode van 21 januari tot en met 12 februari tussen 19.30 uur en 6.00 uur. Het verkeer heeft te maken met afsluitingen.

Voor het verplaatsen van de draagconstructies zijn er de komende weken vaker wegafsluitingen rond het Julianaplein.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen