Gratis extra bussen en Bus Sessions tijdens Eurosonic Noorderslag

Foto: Archief De Redactie

Groningen staat sinds woensdag 16 januari vier dagen in het teken van muziek. Alle festivalgangers kunnen op bepaalde momenten gebruik gaan maken van extra bussen, meldt Qbuzz.

Vrijdag kunnen bezoekers gratis op vertoon van een entreeticket of Eurosonic polsbandje naar het mini festival in de EM2 tussen 16.30 uur en 3.00 uur met Gratis met lijn 23 van en naar het Suikerunie terrein. Deze speciale lijn 23 rijdt tussen het Gedempte Zuiderdiep, ter hoogte van nummer 37 en het Suikerunie Terrein.

Extra bussen tussen Hoogkerk en Grote Markt op zaterdag 19 januari

Op zaterdag 19 januari rijden voor de festivalgangers extra bussen tussen P+R Hoogkerk en de Grote Markt. Op vertoon van het Eurosonic Noorderslagbandje is reizen met Q-link blauw lijn 3 en 4 tussen P+R Hoogkerk – Hoofdstation – Grote Markt gratis van 16.00 uur tot en met 5.00 uur ’s nachts.

Meer informatie: Qbuzz.nl

Bus Sessions 2019

Ook vinden vrijdag 18 januari opnieuw Bus Sessions plaats, een serie gratis optredens van muzikaal talent uit Groningen. De bands presenteren zich van 14.15 uur tot 15.00 uur één voor één bij de Kiosk op het busstation. De bands, waaronder Waiting for the sun, Mudd en Small Town Bandits reizen vervolgens mee in de Q-link bussen 1 tot en met 6, Zuidhorn, Reitdiep, Leek, Roden, Annen/Zuidlaren en Delfzijl en lijn 15 naar Zernike. Op het station gaat de muziek ook nog even door, want van 15.00 tot 18.00 uur spelen de Shabby Cabs in de Kiosk. Kijk hier voor alle deelnemende bands en programma.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen