Je huis winterproof maken doe je zo!

Foto: CC0

Maak deze week je huis nog winterproof! De winter komt eraan en het is weer tijd om de verzameling aan kleren en spullen op te ruimen. Eigenlijk is dit de perfecte tijd om binnen in het huis eens wat verandering aan te brengen.

De grote huisschoonmaak

Onze eerste tip is om de grote schoonmaak niet alleen te doen. Vraag je vriendin, vriend of familielid om je te helpen bij de opruiming. Samen is het veel gezelliger en zo kan je wat klusjes delegeren. We raden aan om stap voor stap je huis winterproof te maken. Begin dus eerst met bijvoorbeeld het opruimen van je kleren. Hierdoor ontstaat er weer veel ruimte in je kast en kan je de kleren voor een aantal maanden veilig opslaan in de berging of op zolder.

Top, je kleren zijn opgeruimd! Misschien kan je er wel andere mensen blij mee maken. Tijd om ook eens je papierwerk te ordenen en op te ruimen. Veel mensen hebben er geen erg in dat je in de loop der tijd enorm veel papierwerk in je huis hebt liggen. Ondanks dat we in het digitale tijdperk leven, krijgen we nog steeds veel papier opgestuurd. Een handige tip is om eens te denken aan een kliko of rolcontainer huren. In een kliko of rolcontainer kan je ontzettend veel papier kwijt. Het zal je verbazen hoeveel papier je wel niet weg kan gooien.

Verftips

Heb je er wel eens aan gedacht om je één of meerdere kamers een nieuw kleurtje te geven? Misschien komt er wel een kleine aan en moet je daarom de kamer opnieuw verven. Dan is dit het perfecte moment om daarmee te beginnen. Ben je op zoek naar de handigste verftips over het verven van schuine vlakken of hoe jij je muren weer als nieuw kan maken? Eigenhuis & Tuin heeft een heleboel verftips voor je verzameld die je gratis kan bekijken. Dankzij Eigenhuis & Tuin is de kans klein dat jij nog met verf gaat knoeien.

Een bedankje voor de hulp

Jouw huis of kamers zijn nu perfect geverfd en opgeruimd dankzij jou en je hulp. Nu laat je diegene niet zonder bedankje vertrekken toch? Een bedankje is soms net iets meer dan een stevige handdruk. Diegene heeft veel tijd voor je vrijgemaakt en heeft daarvoor misschien wel een vrije dag opgegeven. Wij hebben nog een gouden tip voor je! Met het geven van een cadeaubon geef je niet alleen een leuk cadeau maar ook een leuke herinnering. Met een cadeaubon kan je tegenwoordig veel meer dan dat je denkt. Met een cadeaubon kan je ook een leuke dag weggeven. Na het geven van dit bedankje is de kans heel groot dat je in de toekomst weer op zijn of haar hulp kan rekenen.

Reacties

article
746374
Je huis winterproof maken doe je zo!
Maak deze week je huis nog winterproof! De winter komt eraan en het is weer
https://groningen.nieuws.nl/nieuws/746374/huis-winterproof-maken-zo/
2018-12-03T13:38:12+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2018/12/03133142/paint-933395_1920.jpg
huis, winterproof
Nieuws