Wie verdient het Groene Lintje 2018?

Foto: GroenLinksfractie Groningen

GroenLinks Groningen wil personen en organisaties die zich speciaal inzetten voor een groenere en duurzamere wereld extra in het zonnetje zetten door middel van een “Groen Lintje”.

Een Groen Lintje is een blijk van waardering voor mensen of groeperingen die zich inzetten voor verandering.

De partij is op zoek naar mensen of organisaties uit Groningen, Haren of Ten Boer die zich afgelopen jaar iets bijzonders hebben bereikt. GroenLinks is groot voorstander van dergelijke duurzame initiatieven en wil hen graag bedanken en aandacht vragen voor hun bijzondere werk.

Voordragen

 

Dus ken je iemand uit Groningen, Haren of Ten Boer die in zijn of haar eigen gemeente bijdraagt aan een groenere wereld, een duurzamer toekomst of een beter milieu?

Draag diegene(n) dan voor 1 oktober voor via [email protected] en vertel om wie het gaat en vooral ook waarom hij of zij een lintje verdient.

In het verleden kregen onder meer de vrijwilligers van het Boeremapark in Haren een Groen Lintje. Zij onderhouden al 25 jaar het park. Ook de initiatiefnemers van ‘Tuin in de Stad’, filmmaker Hilco Jansma van de Noorderplantsoenfilm, en energiecoöperatie Grunneger Power kreeg kregen eerder al een Groen Lintje.

Dit jaar worden er tegelijkertijd drie groene lintjes uitgereikt worden. In elke huidige gemeente één. Het is namelijk een bijzonder jaar: één afdeling van GroenLinks is actief in de drie gemeenten die per 1 januari gaan fuseren.

Uitreiking

De (gefuseerde) afdeling Groningen zal de lintjes uitreiken op de Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober.

Kijk voor meer informatie:  groningen.groenlinks.nl

Reacties

article
705495
Wie verdient het Groene Lintje 2018?
GroenLinks Groningen wil personen en organisaties die zich speciaal inzetten voor een groenere en duurzamere
https://groningen.nieuws.nl/nieuws/705495/verdient-groene-lintje-2018/
2018-09-14T12:45:58+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2018/09/13204108/Groen-Lintje-e1536865968477.png
Nieuws