Forumgebouw te bezoeken tijdens Dag van de Bouw 2018

Foto: © Bob de Vries

Het in aanbouw zijnde Groninger Forum in Groningen is zaterdag 2 juni tijdens de Dag van de Bouw 2018 te bezoeken. De bouwplaats is geopend van 10.00 tot 16.00 uur voor publiek.

Het nieuwe onderkomen is tot en met de vierde verdieping, waar de expozalen komen te bekijken.

Er is een vaste en veilige looproute uitgestippeld, vanwege verwachte drukte. De looproute is vanaf de begane grond via de jeugdafdeling op de eerste en tweede verdieping naar de vierde verdieping (expozalen), en weer naar beneden.

Toegankelijkheid bouwplaats

Het is een bouwplaats, dit betekent dat de omstandigheden daar ook naar zijn. De liften en roltrappen zijn nog niet in werking. Om boven te komen moet het publiek traplopen. Degenen die niet goed ter been zijn, kunnen ook gewoon beneden blijven. De bouwplaats is helaas niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Wat komt er in het Groninger Forum?

Tijdens de Dag van de Bouw vertellen de aanwezige Forummedewerkers wat er in het nieuwe Groninger Forum komt. Op de nieuw gelanceerde website hetnieuwe.groningerforum.nl is er meer over lezen.

Open in 2019

Begin 2018 heeft de BAM het hoogste punt bereikt, eind 2018 wordt het gebouw opgeleverd en kunnen we gaan inrichten. September 2019 opent het Groninger Forum de deuren voor het publiek.

Praktische info

De toegang van de bouwplaats is vanaf de Grote Markt en vrij toegankelijk. Kinderen zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen