Noorderzijlvest genomineerd voor de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2018

Foto: Google Maps

Het waterschap Noorderzijlvest is genomineerd voor de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2018. De winnaar wordt op 19 november bekend gemaakt.

De motivatie luidde: ‘Met de tijd meegaande organisatie! Op het gebied van ICT, inrichting kantoor en communiceren’. De nominatie geeft aan dat Noorderzijlvest zich een moderne overheid toont.

Door positieve initiatieven voor het voetlicht te brengen, draagt de Verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar bij aan transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur.

Overheidsawards

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Overheidsawards worden de Awards uitgereikt aan dé Overheidsmanager van het Jaar en de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar. Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het hart van onze democratie: de Ridderzaal.

De Verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar is een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), DisGover, Handvest Publiek Verantwoorden (HPV), ICT Uitvoeringsorganisatie (ICTU), Interprovinciaal Overleg (IPO), Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING), Unie van Waterschappen (UvW), Vereniging voor Bestuurskunde (VB) en Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen