Rolstoelvriendelijke touringcar van ZINN vandaag in gebruik

Foto: ZINNzorg

Zorgorganisatie in Noord Nederland (ZINN) heeft een rolstoelvriendelijke touringcar aangeschaft. Deze touringcar, waarmee ouderen er regelmatig op uit kunnen, wordt woensdag 16 mei feestelijk in gebruik genomen door buschauffeur en voormalig staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, Fred Teeven.

Fred Teeven maakt met de passagiers onder het genot van live muziek een ritje door het centrum van Groningen. Vervolgens stopt de touringcar bij ZINN locatie De Brink in Helpman om daar te toosten op de nieuwe touringcar.

Een bezoek aan een landhuis, een visje eten in Lauwersoog en kaas proeven bij een Drentse kaasboerderij. Het zijn geluksmomenten voor ouderen. Om het wonen en leven zo aangenaam mogelijk te maken organiseert ZINN allerlei uitjes voor ouderen in Groningen, Haren en Hoogezand.

Extraatjes

Extraatjes maken van een gewone dag een bijzondere dag. Vanuit de basiszorg worden extraatjes vaak niet vergoed. Juist daarvoor is de Stichting Vrienden van ZINN. De stichting werft fondsen en financiert (kleinschalige) projecten in en rond de locaties van ZINN. Zo kan ZINN de aankoop van extraatjes bekostigen en activiteiten mogelijk maken die het welzijn van ouderen bevorderen.

Dankzij de Stichting Vrienden van ZINN en sponsoren heeft ZINN een rolstoelvriendelijke touringcar kunnen aanschaffen.

Reacties

article
646396
Rolstoelvriendelijke touringcar van ZINN vandaag in gebruik
Zorgorganisatie in Noord Nederland (ZINN) heeft een rolstoelvriendelijke touringcar aangeschaft. Deze touringcar, waarmee ouderen er
https://groningen.nieuws.nl/nieuws/646396/rolstoelvriendelijke-touringcar-zinn-vandaag-gebruik/
2018-05-16T12:45:09+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2018/05/15185512/Touringcar-ZINN.jpg
Nieuws