Portalen boven noordbaan ringweg verwijderd

Foto: De Redactie

De portalen boven de weg op de zuidelijke ringweg en op de oprit bij de Europaweg worden deze week ’s nachts verwijderd.

Het gaat om de portalen ter hoogte van de Europaweg en boven de oprit. Aan die portalen hangen matrixborden. De portalen moeten nu worden verwijderd, omdat de fundaties ervan letterlijk in de weg staan voor de aanleg van de tijdelijke weg op de noordbaan.

Tijdelijke borden

Het verkeer wordt omgeleid. Langs de weg komen tijdelijke borden om het verkeer de komende jaren de weg te wijzen.

Werkzaamheden

In de nacht van dinsdag op woensdag worden van 22.00 uur tot 6.00 uur de portalen boven de ringweg ter hoogte van TKP verwijderd. Daarvoor is een klein stuk van de noordbaan van de ringweg afgesloten. Het verkeer kan via de afrit Europaweg en de oprit Europaweg de werkzaamheden passeren.

In de nacht van woensdag op donderdag worden ook van 22.00 uur tot 6.00 uur de portalen boven de oprit verwijderd. Dan is de parallelweg van de Europaweg dicht.

De portalen die nu worden weggehaald, keren niet meer terug. Als de ringweg klaar is, komt over de hele zuidelijke ringweg een nieuw systeem met informatie voor de automobilisten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen