Het Groninger Forum zoekt vrijwilligers

Foto: De Redactie

Het Groninger Forum zoekt voor de bibliotheekvestigingen in de wijken Selwerd, Beijum, Vinkhuizen, Lewenborg, Hoogkerk en De Wijert enthousiaste gastvrouwen en -heren (op basis van vrijwilligheid en uren in overleg).

Maak jij gemakkelijk contact, ben je flexibel, digitaal vaardig, zelfstandig en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dan is het Groninger Forum op zoek naar jou!

Wat ga ik doen?

Als gastvrouw/-heer ben jij hét gezicht voor de bezoekers van het Groninger Forum in de wijken. Je ontvangt bezoekers gastvrij en je beantwoordt allerlei vragen. Je helpt ze bij de uitleenautomaten, printers en computers en onze online catalogus. Je helpt bij het verwerken van boeken, ondersteunt bij allerlei activiteiten en zorgt ervoor dat de wijkvestiging er tip top uitziet.

Wat krijg ik terug?

Naast leuke collega’s én de mogelijkheid om veel te leren, krijg je mooie Groninger Forum voordelen zoals korting op ons cursusaanbod én natuurlijk een kerstpakket.

Belangstelling

Belangstellenden kunnen via de website www.groningerforum.nl/vrijwilligers het online sollicitatieformulier invullen. Doe dit in ieder geval vóór vrijdag 6 april. Het Groninger Forum neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Voor vragen of opmerkingen, kan een mail gestuurd worden naar [email protected] of telefonisch contact worden opgenomen tijdens kantooruren met Doeke Sijens van het Groninger Forum: 050-3683614.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen