Informatiemarkt Noorderpoort

Foto: Noorderpoort

Noorderpoort organiseert vandaag, donderdag 15 maart een informatiemarkt voor toekomstige studenten, die nog een keuze moeten maken voor een vervolgopleiding in het mbo.

Tijdens deze informatiemarkt zal er ook voorlichting worden gegeven over alle opleidingen van Noorderpoort en zijn voorlichters van alle opleidingen aanwezig. Voor vragen over praktische zaken, zoals studiefinanciering en de ov-kaart zijn studieadviseurs aanwezig.

Ouderwijzer

Voor ouders/verzorgers heeft Noorderpoort de informatie gebundeld in de Ouderwijzer, een boekje met info specifiek gericht op ouders. Deze zal ’s avonds uitgereikt worden.

Noorderpoort probeert door gerichte informatie over opleidingen, beroepen en de arbeidsmarkt de toekomstige studenten te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Voor Noorderpoort staat het succes van de student voorop.

Op de informatiemarkt kunnen studenten zicht digitaal registeren. De gegevens worden gebruikt om de toekomstige studenten op de hoogte te houden van alle voorlichtingsactiviteiten van het Noorderpoort. Daarnaast maken de studenten die zich hebben geregistreerd kans op een Fitbit Charge 2.

Tijd en Locatie

Deze informatiemarkt vindt van 18.30 uur tot 20.30 uur plaats bij Noorderpoort Business & Administratie aan de Hora Siccamasingel 177.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen