Fontana Bad Nieuweschans is opnieuw het ‘Leukste uitje van Groningen’

Foto: CC BY-SA 3.0/Wikipedia Commons/Hardscarf

Fontana Bad Nieuweschans in Bad Nieuweschans is, net als vorig jaar, het ‘Leukste uitje van Groningen’. Dat blijkt uit de ANWB-verkiezing van het ‘Leukste uitje van Groningen 2018’.

Jos Keizer van Fontana Bad Nieuweschans ontving dinsdagmiddag de gouden award uit handen van Frits van Bruggen, hoofddirecteur van de ANWB op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Fontana Bad Nieuweschans in Bad Nieuweschans scoort, naast heel veel stemmen, op bijna alle onderdelen (prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod) de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2018. Een greep uit de reacties van de leden over het winnende uitje: “Alles is perfect. Je kan er heerlijk verblijven met vriendelijk personeel”.

TukTuk Lauwersoog in Lauwersoog kreeg de zilveren award en Speeltuin St. Vitusholt in Winschoten de bronzen award.

De winnaars van 2018:

Gouden award Fontana Bad Nieuweschans in Bad Nieuweschans
Zilveren award TukTuk Lauwersoog in Lauwersoog
Bronzen award Speeltuin St. Vitusholt in Winschoten

Ook genomineerd dit jaar waren Adventurepark Waddenfun in Wehe-den Hoorn, DoeZoo Insektenwereld in Leens, Familiepark Nienoord in Leek, Openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum, Vesting Bourtange in Bourtange en Zeehondencentrum Pieterburen in Pieterburen.

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk niveau als per provincie. Nieuw dit jaar was de categorie ‘Leukste uitje over de grens’. In totaal werden ruim 100.000 stemmen uitgebracht.

De ANWB organiseert de verkiezing van het ‘Leukste uitje’ voor de achtste keer. GaiaZOO uit Kerkrade is het ‘Leukste uitje van Nederland 2018’.

Reacties

article
578292
Fontana Bad Nieuweschans is opnieuw het 'Leukste uitje van Groningen'
Fontana Bad Nieuweschans in Bad Nieuweschans is, net als vorig jaar, het ‘Leukste uitje van
https://groningen.nieuws.nl/nieuws/578292/fontana-bad-nieuweschans-is-opnieuw-leukste-uitje-groningen/
2018-01-10T16:35:05+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/128/2018/01/10135643/Fontana_Nieuweschans-cc-by-sa-3.0-Hardscarf.jpg
Nieuws