Informatiemarkt Groningen Spoorzone

Foto: Google Maps

Dinsdag 16 juni is er een informatiemarkt in de Puddingfabriek van 16.00 uur tot 21.00 uur over Groningen Spoorzone voor bewoners van de Rivierenbuurt en andere belangstellenden.

De directe aanleiding van de informatiemarkt is het mogelijk vertrek van PostNL uit het gebouw aan de Achterweg. Het gebouw en het bijbehorende parkeerterrein grenzen direct aan de zuidzijde van de sporen bij het station.

Het project Groningen Spoorzone bekijkt of het interessant is het gebied te betrekken bij het ontwikkelen van plannen, zoals:
– Aanpassen van de geplande busonderdoorgang onder het spoor door.
– De Rivierenbuurt ter plaatse van het huidige PostNL gebouw beter laten aansluiten op het stationsgebied.

De informatiemarkt:
Op de informatiemarkt is algemene informatie over het project Groningen Spoorzone en specifieke informatie over de mogelijke herinrichting van de PostNL locatie. Ook is te zien waar in de Rivierenbuurt de plannen van het project Groningen Spoorzone zich afspelen en hoe deze aansluiten bij andere grote projecten.

De bezoekers worden uitgenodigd hun mening te geven over de varianten en wensen voor de inrichting van de omgeving kenbaar te maken, als het PostNL-pand zou verdwijnen. De reacties worden meegenomen bij de verdere uitwerking van de plannen.

De Informatiemarkt is een vrije inloop van 16.00 uur tot 21.00 uur.
Locatie: De Puddingfabriek Viaductstraat 3 – 4, Groningen.

Voor meer informatie: groningenbereikbaar/spoorzone.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden