Groningen Dance Center bedankt gemeente en sponsoren met optreden

Groningen Dance Center heeft woensdagmiddag een optreden verzorgd in het gemeentehuis als dank voor de sponsoring van onder andere de gemeente, waardoor Precious United en Prototype, Chantal de Boer en duo Chantal en Lindsey afgelopen zomer konden deelnemen aan het UDO Wereld Kampioenschap in Glasgow.

Hierbij lieten beide demoteams, ‘Wereldkampioene’ Chantal de Boer en het duo Chantal & Lindsey een fragment zien van de shows waarmee ze hebben deelgenomen aan de kampioenschappen.

Precious United.
Prototype
Duo Chantal & Lindsey.

Verschillende raadsleden, de wethouders en sponsors bekeken het optreden en gaven na afloop een groot applaus.

WK Glasgow

Solodanseres Chantal de Boer werd op vrijdag 25 augustus Wereldkampioen in de 1 vs 1 battles. Hieraan deden 46 tegenstanders mee.

Precious United, Prototype en het duo Chantal & Lindsey plaatsten zich allemaal voor de finale van het Wereld Kampioenschap. Zij concurreerden met ongeveer 50 teams van top 3 afgevaardigden uit Nederland en uit andere landen van over de hele wereld zoals Japan, China, Amerika en Kroatië.

Het duo Chantal & Lindsey, Precious United lieten een geweldige show zien en behaalden allen een 4e plaats.

Het kunnen meedoen aan het Wereld Kampioenschap was mogelijk door Gasterra/Gasunie, Fonds Evert Potjer, KIWANIS, Charlotte Schippers, Wim Koks, Diederik van der Meide en de Wethouder van de Gemeente Groningen, Paul de Rook.

Daarnaast werden ook alle ouders en teamleden bedankt voor hun inzet bij het opzetten van de vele sponsoracties, waaronder koekjes bakken en verkopen.

Groningen Dance Center

Groningen Dance Center, gevestigd aan het Damsterdiep in Groningen biedt de wonderlijke wereld van dansen onder begeleiding van ervaren instructeurs. De dansschool biedt een ruim aanbod van stylen waaronder Hiphop, Streetdance, Ballet, Modern en Breakdance.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen