Officiële opening hogeschooljaar 2017-2018

Foto: Publiek Domein

Het nieuwe studiejaar van de Hanzehogeschool Groningen wordt dinsdag 5 september officieel geopend door drs. Henk J. Pijlman, collegevoorzitter van de Hanzehogeschool Groningen, met de lezing ‘De emancipatie van het hbo’.

Gastspreker is drs. Mariëtte Hamer, voorzitter van de Sociaal-Economische Raad. Zij spreekt over de student en de regio: een goede combinatie voor de toekomst.

De bijeenkomst begint om 15.45 uur in het Atrium van de Van Olst Toren, Zernikeplein 7. Na afloop heffen we het glas op het nieuwe hogeschooljaar.

Tijdens de opening van het hogeschooljaar wordt de Hanze Innovatieprijs 2017 uitgereikt.

Er zijn drie nominaties

  • Groningen Gist. Van gaswinning onder het land naar gaswinning boven het land, Koen Gerlsma, student Accountancy, Instituut voor Financieel Economisch Management;
  • Innovatief ontwerpen. Rozemarijn Veenstra en Hidde van Wezel, studenten Bouwkunde en Civiele Techniek, Academie voor Architectuur, Bouwkunde en Civiele Techniek;
  • Joint analysis of correlated phenotypes identifies 6 novel loci associated with cytokine production capacity in humans. Olivier Berend Bakker, student Bio-Informatica, Instituut voor Life Science & Technology.

De winnaar krijgt een cheque ter waarde van 2.000 euro uitgereikt. De 2e en 3e prijs bestaan uit een geldbedrag van 500 euro.

Kijk voor meer informatie op www.hanze.nl/hanzeinnovatieprijs.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen