‘De Evers Staat Op Run’ voor Ronald McDonald Huis Groningen

Foto: You Tube/ Beeldcitaat {johankoornstra}

Radio 538 organiseert De Evers Staat Op Run op zaterdag 9 september. De opbrengst van de run gaat naar het Ronald McDonald Huis Groningen.

‘Het begon als een geintje tijdens de show, maar nu gaat het dan toch echt gebeuren’, staat op de website van de radiozender te lezen.

De run heeft een route van 5,38 kilometer door het Amsterdam Science Park en staat in het teken van fun. Deze route mag zo vaak gerend worden als je wilt.

Deelnemers kunnen door 15 euro te doneren meerennen voor het goede doel. Startbewijzen zijn te verkrijgen via 538.nl/eversstaatop. Ook kunnen deelnemers via een persoonlijke sponsorpagina nog meer geld ophalen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Voor aanmelding klik hier.

Ronald McDonald Huis Groningen

In het Ronald McDonald Huis Groningen logeren ouders van kinderen die zijn opgenomen in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Het Huis wil graag uitbreiden van 24 naar 28 kamers.

Het Huis heeft 24 gastenkamers, die al jaren voor meer dan 90 procent bezet zijn. Naar verwachting zal de behoefte aan het Huis onverminderd groot blijven.

De run vindt plaats op 9 september. De inloop start om 10.00 uur.

(Bron: 538.nl)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen