Noorderpoort bereikbaar tijdens zomervakantie

Foto: Google Maps

In de zomervakantie is Noorderpoort bereikbaar voor scholieren en studenten die vragen hebben over de start van het nieuwe schooljaar.

De Zomerbereikbaarheid van Noorderpoort is bedoeld voor scholieren en studenten die nog geen vervolgstudie hebben geregeld, of die vragen hebben over hun toekomstige studie. Ook ouders en verzorgers van huidige en nieuwe Noorderpoortstudenten kunnen in de zomervakantie bij Noorderpoort terecht.

De Noorderpoortlocatie aan de Verzetsstrijderslaan 4 in Groningen is van 24 juli tot en met 25 augustus op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 15.00 uur.

Studie & Advies

Op de site studiestartenbijnoorderpoort.nl vinden nieuwe en huidige Noorderpoortstudenten informatie over de start van hun schooljaar.

Per school en per opleiding is hier onder andere informatie te vinden over de introductie, eerste lesdag, boekenpakket, schoolkosten en ondersteunend lesmateriaal waarmee zij goed voorbereid kunnen starten met het nieuwe schooljaar.

Daarnaast zijn de medewerkers van Studie & Advies beschikbaar voor overige vragen en informatie over aanmelding en inschrijving voor opleidingen.

Noorderpoort Studie & Advies is tussen 09.00 en 15.00 uur te bereiken via:

  • het gratis informatienummer 0800 – 6677885;
  • e-mail: [email protected];
  • Whatsapp: 06 – 25 68 19 18;
  • Twitter: @NP_Studieadvies.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen