Inloopbijeenkomst Aanpak Oosterhamrikzone

Foto: Google Maps

Vandaag, donderdag 13 juli is de tweede inloopbijeenkomst georganiseerd over de aanpak Oosterhamrikzone.

Via de Oosterhamrikzone wil de gemeente de bereikbaarheid van de oostkant van Groningen richting de binnenstad en het UMCG verbeteren.

Drie varianten

Tijdens de inloopbijeenkomst worden drie varianten voor de auto-, bus- en fietsverbinding, de inrichting van de openbare ruimte en van de kades en een fietsvriendelijke Korreweg gepresenteerd en toegelicht. De busbaan zal in alle varianten een belangrijke rol spelen.

Deze bijeenkomst vindt plaats in het tijdelijke informatiecentrum aan de Oosterhamrikkade zz 119 (naast de Voedselbank) en wordt ingericht met een informatiemarkt.

De bijeenkomst duurt van 16.00 tot 20.00 uur en bezoekers kunnen op elk moment binnenlopen. De officiele opening is om 16.15 uur door wethouder Paul de Rook en vervolgens licht stadshistoricus Beno Hofman de geschiedenis van het gebied toe.

Vanaf 17.30 uur vinden gesprekken plaats waar bezoekers ideeën en suggesties kunnen geven. Na de zomer organiseert Aanpak Oosterhamrikzone een reeks werkgroepbijeenkomsten over de auto-, bus- en fietsverbinding en een reeks bijeenkomsten over de fietsvriendelijke Korreweg.

Voor meer informatie: www.aanpakoosterhamrikzone.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen