De Wandeling gaat van start in het Stadspark van Groningen

Foto: Stichting De Wandeling

Het initiatief ‘De Wandeling’ gaat op vrijdag 30 juni van start. De Wandeling is een nieuwe locatie in het Stadspark voor alle inwoners en bezoekers van Groningen.

De locatie biedt activiteiten rondom natuur, educatie en het soort duurzaamheid dat je zelf kan doen.

Deze unieke plek en alle activiteiten worden opgezet voor en door iedereen zonder gebruik van geld. De Wandeling draait op de inzet van mensen, het vrijelijk delen van kennis en hergebruik van materialen die geschonken worden.

Hierdoor zijn alle activiteiten altijd gratis.

Uitnodiging

De Wandeling nodigt hierbij alle inwoners en bezoekers van Groningen uit om vrijdag 30 juni langs te komen en te helpen. Vanaf 15:00 uur zullen we samen hier een paddenpoel en permacultuurtuinen ontwikkelen, activiteitenruimtes bouwen met duurzame faciliteiten en aan gratis maaltijden werken.

Ook is iedereen om 15.00 uur van harte uitgenodigd om te komen kijken wat er komende jaren gaat gebeuren bij De Wandeling. Samen met wethouder Ton Schroor worden om 16.00 uur de eerste fruitbomen geplant.

De opening is van 15.00 uur tot 17.00 uur op De Wandeling het terrein ten Noorden van de Kinderboerderij in het Stadspark.

Openingstijden

Wie op een andere dag wil komen kijken of meehelpen is na de opening elke dinsdag en zaterdagmiddag welkom tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Voor meer informatie en een lijst van materialen waar De Wandeling naar op zoek is om de activiteitenruimtes te bouwen: www.dewandeling.tk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen