Zomerschool Noorderpoort

Foto: Noorderpoort

De vijfde Zomerschool van Noorderpoort wordt georganiseerd van 3 tot en met 11 juli. De Zomerschool is bedoeld om kennis bij te spijkeren, of om een achterstand in te halen, van de vakken Nederlands, Engels en rekenen.

De Zomerschool van Noorderpoort beleeft haar lustrumeditie. Het is vijf jaar geleden in het leven geroepen voor nieuwe en bestaande studenten van Noorderpoort die moeite hebben met rekenen of taal.

Achterstand inhalen op examenvakken

De algemene vakken rekenen, Nederlands en Engels zijn examenvakken en dienen door de studenten met goed gevolg afgerond te worden. Zowel toekomstige als huidige mbo-studenten van Noorderpoort kunnen zich aanmelden voor de Zomerschool om hun kennis bij te spijkeren of een achterstand in te halen.

Er wordt gewerkt in kleine groepen; maximaal 15 studenten. Hierdoor is er persoonlijke aandacht van de docent en is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Studenten hebben volop de mogelijkheid om goed te oefenen, volgens het Noorderpoort.

Aanmelden kan tot 23 juni 2017

Binnen de zomerschool zijn drie groepen: één voor Rekenen, één groep voor Nederlands en één groep voor Engels. Aan het einde van de cursus ontvangen de studenten een certificaat.

Toekomstige en huidige studenten van Noorderpoort die moeite hebben met rekenen, Nederlands of Engels kunnen zich vóór 23 juni 2017 aanmelden bij dhr. Sietse Durkstra. Deelname aan de cursus is vrijwillig, maar niet vrijblijvend.

Locatie

Studenten volgen tijdens de Noorderpoort Zomerschool een cursus van zeven dagdelen van 9.00 uur – 13.30 uur op de Noorderpoortlocatie aan de Pop Dijkemaweg 88 in Groningen.

Bij voldoende interesse wordt ook op één van de Noorderpoortscholen in de provincie een Zomerschool georganiseerd.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden