Veel belangstelling voor Last Minute Informatiemarkt Noorderpoort

Last Minute Informatiemarkt.
Last Minute Informatiemarkt.
Foto: Noorderpoort

Er was veel belangstelling voor de Last Minute informatiemarkt donderdag, georganiseerd door de Noorderpoort. De jaarlijks terugkerende Last Minute Informatiemarkt voor toekomstige studenten, die nog geen vervolgopleiding gekozen hadden, werd gehouden op de locatie Noorderpoort Automotive & Logistiek aan de Bornholmstraat in Groningen.

Voorlichters van alle opleidingen van Noorderpoort waren aanwezig voor allerlei andere vragen over onder andere studiefinanciering en arbeidsmarktrelevantie. Ook waren studieadviseurs aanwezig van Studie en Advies.

Ouders/verzorgers kregen de Noorderpoort Ouderwijzer mee waarin vragen beantwoord worden die te maken hebben met bijvoorbeeld de kosten van de opleiding, ondersteuning op school maar ook de kans op werk na een bepaalde opleiding.

Speciale aandacht voor de havist

Noorderpoort biedt diverse mogelijkheden voor studenten met een havo-diploma. Behalve studiefinanciering krijgt een een havist ook meer praktijkkennis. Hiervoor was tijdens deze Last Minute extra aandacht.

Digitaal registreren

Toekomstige studenten konden zich registreren. Deze gegevens worden gebruikt om de toekomstige studenten op de hoogte te houden van alle voorlichtingsactiviteiten van Noorderpoort. Studenten die zich hebben geregistreerd maken ook kans op het winnen van Urbanears.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen