Grootste Paasei zoektocht bij HEMA Groningen

Foto: HEMA

Alle kinderen in Groningen kunnen vanaf maandag 3 april meedoen aan de grootste Paasei zoektocht ooit van de HEMA.

Paasei zoektocht in Groningen

Familie Paashaas roept alle Groningse kinderen van 4 tot en met 12 jaar op om een vijftal paaseitjes te vinden, die zijn verstopt bij de HEMA in de Herestraat.

Door de juiste nummers bij het juiste paaseitje op de speciale zoektochtflyer in te vullen, krijgen de jonge deelnemers een vrolijke knutselplaat bij de kassa. In totaal zijn er vier verschillende knutselplaten te verdienen met HEMA’s grootste paasei zoektocht.

Elke knutselplaat staat in het teken van een van de bekende hazen: vader Paashaas Charles, zijn echtgenote Juliette, hun creatieve dochter Inez of de ondeugende Richie.

Alle bezoekers van de HEMA aan de Herestraat in Groningen krijgen daarnaast de mogelijkheid om met een levensechte cut-out versie van familie Paashaas op de foto te gaan.

Charles Paashaas, creatief brein achter de zoektocht vertelt: “We hebben een groot aantal gemotiveerde speurneuzen in Groningen gespot en zijn ervan overtuigd dat ze veel paaseitjes vinden tijdens de zoektocht. De HEMA aan de Herestraat is een van dé populaire zoekplekken tijdens de paasei zoektocht dus we houden de winkel goed in de gaten”.

De Paasei zoektocht is van 3 tot en met 16 april. Deelname is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen