Studenten Alfa-college in de prijzen tijdens finales Skills Heroes

Studenten en winnaars Skills Heroes.
Studenten en winnaars Skills Heroes.
Foto: Alfa-college

Drie studenten van het Alfa-college hebben een podiumplek veroverd tijdens de finales van de mbo vakwedstrijden Skills Heroes.

Dani van der Veen werd tweede in de wedstrijd Bouwtimmeren, Rubina Redd nam zilver in ontvangst voor Verzorgende IG en Erja de Weerd veroverde de derde plek voor Verkoopspecialist.

Een prachtige prestatie waar ze trots op mogen zijn. De voorbereiding, waar ze soms maanden aan hebben besteed, werd beloond met een glanzende medaille en een zeer sterke toevoeging op het CV, aldus het Alfa-college.

Dit evenement vond plaats van 16 tot en met 18 maart in de Amsterdam RAI.

Voor Erja de Weerd van het Alfa-college Groningen is de ervaring iets dat haar altijd bij zal blijven: “Het was een heel groots opgezet evenement dat ook erg leuk was voor bezoekers om te bekijken. De sfeer onderling was erg fijn, het voelde niet als concurreren”.

Tijdens de opdracht, een marktonderzoek en een omgevingsanalyse, bracht Erja alles wat ze geleerd heeft in de praktijk: “Mijn opdracht was pittig en eigenlijk voor een niveau hoger bedoeld, maar daarom was het uitdagend en interessant. Ik ben best trots op mezelf!”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen